Меблі для вітальні у різних стилях

Колекція Diament Taranko від дизайнерів фабрики Таранко

Якою має бути ідеальна вітальня у вашій уяві? Чим наповнити дім, щоби почуватися в ньому затишно, відчувати настрій та мати можливість відновитися?

Ми хочемо познайомити вас з колекціями меблів для вітальні від польської фабрики TARANKO, бо вони варті вашої уваги. Можливо ця стаття надихне вас купити меблі Taranko. Тож наші ТОП 10!

1. Diament Taranko

Назва колекції точно передає ефект, що виникає при погляді на ці меблі для вітальні. Чисті лінії корпусу та вишукані форми ніжок, що відносять до неокласики, поєднані з елементами скандинавського стилю. Меблі такого дизайну і якості багато років будуть актуальними.

Ви бачили ці об'ємні 3D панелі на фасадах? Сміливе та грайливе поєднання, яке нікого не залишить байдужим. На фасадах відсутні ручки, тому ніщо не відвертає увагу від ідеальних форм та фактур. Прекрасна робота дизайнерів фабрики ТАРАНКО.

Для фасадів цієї колекції було обрано два найпопулярніших кольори: білий матовий та матовий графіт. Надзвичайно гармонійною є комбінація кольорових фасадів з покриттям із натуральної деревини. Спокійні, витримані відтінки, легко стануть базою для багатьох інтер'єрів. Ідеально!

Колекція Diament Taranko від дизайнерів фабрики Таранко(графіт)

2. Вітальня Lagos Taranko

Елегантна, легка, продумана, якісна, затишна - так можна описати вітальню з меблями колекції Lagos Taranko. Цікаве поєднання м'яких, плавних ліній фасадів, гнутих ніжок із дерева в класичному стилі, глянцю та сучасних чорних металевих ручок робить ці польські меблі фаворитом. Великі скляні вітрини додають приміщенню простір і повітря, а розміщені в них колекції вишуканої порцеляни точно прикрасять вітальню.

Якість матеріалів помітна з першого погляду. Корпусні меблі виготовляються з МДФ та ламінуються шпоном вільхи. Для фасадів також використовується МДФ.

Відповідно до планування та наповнення кімнат можна придбати різні модулі та створити унікальний інтер'єр. Тим більше, що меблі Лагос Таранко виконані у двох відтінках дуба з фасадами білого кольору та кашемір.

Колекція Lagos Taranko

Меблі для вітальні - колекція Lagos Taranko

Колекція Lagos Taranko для вітальні

3. Колекція Aspen

Гарнітури Аспен Таранко вражають чіткими, навіть трохи різкими контурами. Масивні ніжки простої форми можуть здатися важкими, але все балансується білим кольором і глянцем на фасадах та світлим дубовим шпоном корпуса та стільниць. Так, тут багато дерева та фактури на стільницях, корпусі та у внутрішньому оздобленні вітрин. Однак сильний, нордичний характер відчувається тут без сумніву. Це ідеальні меблі для вітальні в скандинавському стилі. В колекції представлені не тільки корпусні, а й м'які меблі. Поєднуючи потрібні модулі, можна створити стильну вітальню, їдальню та кабінет.

Колекція лаконічна, але продумана до дрібниць. Великі вітрини з білосніжними фасадами та невагомими скляними поличками продемонструють гостям красиві келихи та улюблену порцеляну. Вмонтована підсвітка підкреслить красу посуду та декору. На всі видвіжні шухлядки та двері встановлені системи безшумного закривання, тому ваше життя в домі буде комфортним, без зайвих звуків.

Кольорова гамма та обрані фактури цих польських меблів - класичні для скандинавського стилю. Всі елементи виконані у світлих, натуральних відтінках білого кольору та поєднані з масивом і шпоном світлого дуба. Використані матеріали високої якості - це вагомий аргумент придивитися до колекції Аспен Таранко.

Їдальня Aspen Taranko

Меблі для вітальні Aspen Taranko

4. Модульна вітальня Verona Taranko

Стиль, респектабельність та інтелігентність - перше, що приходить на думку при погляді на цю красу. У виробництві великої колекції Верона Таранко використані вартісні, натуральні матеріали високої якості та благородні кольори.

Корпуси модулів виготовляються з МДФ, ламінованого шпоном вільхи та мають елементи з ДСП. Ніжки комодів і вітрин, рамкові фасади дверей та шухляд виконані з масиву вільхи.

Дизайнери фабрики Таранко обрали для меблів Верона три благородні, притаманні класичному стилю кольори: бронза, білий з золотою патиною та кремовий із золотою патиною. Двері вітрин і комодів прикрашають ручки з латуні. Внутрішнє наповнення вітрин підсвічується, додаючи об'єм та створюючи додаткові акценти в інтер'єрі.

До складу модульної системи Verona входять меблі для вітальні, гардеробної, їдальні та спальний гарнітур. Обирайте та створюйте свій індивідуальний простір під свої потреби, а за якість та розкішний вигляд меблів можна не хвилюватися.

Вітальня Verona Taranko.

Вітальня Verona Taranko

5. Колекція Flinstone Tarankо

Неординарні та цікаві меблі від Таранко. Це дуже приємна, затишна і тепла колекція для вашої вітальні або обідньої кімнати. Проста форма корпусних меблів, фактурні поверхні та природний колір елементів гарнітура дарують відчуття легкості, відпочинку та комфорту. Колір поверхонь, що збереже актуальність довгі роки: дуб флинстоун та природні тони покриття м'яких меблів. Flinstone Tarankо - прекрасна база для інтер'єру в еко стилі та близьким до нього.

Натуральна, тепла, практична колекція Flinstone Taranko

Колекція Flinstone Taranko

6. Zoom Taranko

Ця сучасна кімната має свій шарм та характер. Лаконічні форми без зайвих деталей та прямі лінії дубового корпусу меблів підкреслюють оригінальні фасади з МДФ з чіткою геометрією. Гармонійно поєднуються з корпусом і фасадами чорні металеві ніжки, завдяки яким меблі виглядають легко, ніби парять над поверхнею підлоги.

Як і в багатьох комплектах фабрики Таранко, вітринні шафи мають приховане освітлення та створюють додатковий ефект в інтер'єрі вітальні чи обідньої зони.

Кольорова гамма практична та стримана: корпус виконано у відтінку "dab zoom", а для фасадів було обрано матові фіорд(сіро-блакитний) та савана(беж).

Колекція Zoom в комбінації кольорів

7. Вітальня Grande від Taranko

Ви обов'язково маєте на це подивитися, а можливо вітальня Гранде саме те, що ви шукаєте! Прекрасні меблі зі шпонованими фасадами світлий дуб або шоколадний дуб з чорним глянцем доповнені затемненим склом вітрин та встановлені на чорні металеві конструкції. Виглядає все сучасно, нестандартно та природно одночасно.

Освітлені вітрини та тонкі металеві ручки на меблях додають декоративних нюансів та акцентів. Меблі надзвичайно цікаві. Колекція Гранде об'єднує багато меблевих елементів, тому є можливість меблювати вітальню, їдальню, домашній офіс чи кабінет з бібліотекою.

Корпуси модулів виконані в комбінації ЛДСП та МДФ покритого натуральним шпоном.

Комплект Grande Taranko

8. Вітальня Milano Taranko

Для поціновувачів класики та вишуканого оздоблення ідеально підійде ця вітальня. Що робить колекцію Мілано від Таранко такою популярною, спокусливою та витонченою:

  • плавні, красиві лінії фасадів та корпусу,
  • гнуті ніжки меблів,
  • класичні молдінги в оформленні фасадів,
  • скляні вітрини з ажурними накладками,
  • внутрішня підсвітка вітрин,
  • контрасна комбінація кольорів,
  • нейтральні, витримані відтінки(білий глянець, кашемір, горіх мілано),
  • якісні, натуральні матеріали(масив вільхи, ламіноване ДСП, МДФ лаковане)
  • можливість наповнити меблевими модулями вітальню, спальню та обідню кімнати.

Рекомендуємо придивитися до меблів Мілано від фабрики Таранко. Вони неймовірні і точно заслуговують на вашу увагу.

Вітальня Milano Taranko

Класичні меблі “Milano” (Мілано)

9. VIA Taranko

Двоколірні контрастні польські меблі VIA прекрасні своєю вишуканістю та сміливістю. В них чудово поєднані візерунки на білосніжних матових фасадах з МДФ з міцним масивом бука в кольорі махонь глянець, скло та підсвітка вітрин і лаконічні ручки з кришталевим декором. Яскрава, нестандартна ідея дизайнерів фабрики Таранко допомогла створити ідеальні меблі для сучасного дому та ритму життя.

Комфортне життя вам забезпечать системи безшумного закривання дверей і шухляд.

В склад колекції входять корпусні елементи та м'які меблі для обідньої кімнати, вітальні та спальні. Тож обирайте, плануйте та створюйте свій затишний світ.

Меблі для вітальні: колекція Via Таранко

10. Вітальня Florencja

В дизайні прекрасної вітальні Флоренція відчувається настрій сонячної Італії, тепла, насолоди та відпочинку. Теплі відтінки ванілі та кашеміру створюють розслаблену атмосферу та гарно підтримують колір "дуб флоренція" стільниць та інших поверхонь.

Тонко і делікатно прикрашають корпусні меблі декоративні накладки з орнаментом, роблячи меблі ще більше близькими до вічної італійської класики.

Як і в більшості колекцій фабрики Таранко у виготовленні гарнітура використані найякісніші матеріали:

  • масив вільхи - для шухляд та рамки дверцят,
  • масив бука - для ніжок меблів,
  • МДФ ламінована шпоном вільхи для корпусу та фільонок фасадів.

Вітальня “Florencja” (Флоренція) - меблі від “Taranko”для затишку і краси

На додачу хочемо сказати, що фірмовий салон Meble Taranko - єдиний офіційний представник польської фабрики в Україні та має фізичний магазин у місті Луцьк, вул.Єршова,11(ТЦ Глобус),3 поверх. Більше про асортимент ви зможете дізнатися за посиланням на початку цієї статті.

Чи сподобалися вам обрані нами колекції? Чи може у вас є свої фаворити? Діліться думками, нам дуже цікаві ваші варіанти. А якщо хтось вже навіть прикрасив свою оселю меблями від Таранко, давайте фото - порадіємо разом!

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .