Сучасний дизайн інтер'єру офісу: неординарні рішення від студії МАХНО

Дім знань АКАДЕМІЯ 2.0. від Makhnostudio.com

Makhno Studio відома своїм інноваційним підходом до створення проєктів. Її інтер'єри - це витвори мистецтва, що вражають неординарними дизайнерськими рішеннями, поєднують сучасні тенденції та автентичність з унікальним естетичним підходом. Студія працює з клієнтами по всьому світові, створюючи ексклюзивні простори для роботи та життя. Особливий акцент робиться на сучасних офісах, що сприяють творчості, комунікації та ефективності.

Засновник київської студії українського дизайну, архітектури та кераміки МАХНО - архітектор, дизайнер, кераміст і колекціонер Сергій Махно.

Makhno Studio - це естетика та вишуканість у дизайні. Це відомі дизайнерські світильники KHMARA, що давно стали легендою. Студія відома своїм особливим поглядом на створення просторів, що відображають індивідуальність, традиції та несхожість.

Дім знань АКАДЕМІЯ 2.0. від  Makhnostudio.com

ЗЕЛІНСЬКИЙ & РОЗЕН магазин парфумів у сучасному українському стилі від Makhnostudio

ІННОВАЦІЙНА АКАДЕМІЯ ДТЕК

ІННОВАЦІЙНА АКАДЕМІЯ ДТЕК. Створення природних і збалансованих просторів Makhnostudio

Чим відомі дизайни від Makhno Studio:

Інноваційні концепції

Makhno Studio вражає своїм сміливим підходом до дизайну, який часто містить в собі неочікувані рішення. Дизайнери використовують сучасні технології та матеріали, аби створити унікальні простори, які відображають брендову ідентичність та вражають своєю естетикою.

Один з основних принципів студії - поєднання класичних елементів з сучасними ідеями, використання традиційних ремесел та техніки, але в новому контексті, аби створити унікальні та сучасні простори.

Функціональність та комфорт

Особлива увага приділяється функціональності та комфорту усіх об'єктів, включаючи офіси. Важливо врахувати потреби співробітників та забезпечити оптимальні умови для праці, відпочинку та спілкування. Тому дизайн інтер'єру офісу від makhnostudio.com органічно поєднує в собі естетику та ергономіку. Офісні приміщення, мають не лише виглядати захопливо, але й бути максимально функціональними та зручними для користувачів.

СТЕФЕС ОФІС - тут вони працюють та живуть

Естетика з елементами люксу

Makhno Studio відома своїм стриманим підходом до дизайну, де кожен елемент має своє місце і значення. Чисті лінії, мінімалізм, деталі та розкішні матеріали створюють ефектні простори, які сприймаються як сучасні шедеври.

СТЕФЕС ОФІС: проект створений Makhnostudio

Експерименти з кольорами та текстурами

Експерименти з колірними палітрами та текстурами дозволяють отримати цікаві та неочікувані комбінації, які роблять проєкти сміливими, харизматичними та об'ємними. Текстури в інтер'єрах від МАХНО - особливий момент. Їх багато і вони надзвичайні. Вміння використовувати та поєднувати їх дає можливість створювати шедеври. Більшість з них ми не звикли бачити в оформленні приміщень і це приголомшує.

ЗЕЛІНСЬКИЙ & РОЗЕН ПАРФУМЕРНИЙ МАГАЗИН У СУЧАСНОМУ УКРАЇНСЬКОМУ СТИЛІ

АКАДЕМІЯ ДТЭК: жовта зала

АКАДЕМІЯ ДТЭК: помаранчева зала

Інтерактивні елементи офісу

Один з основних принципів дизайну офісу - це створення інтерактивних просторів, які сприяють спілкуванню, обміну ідеями та творчості. Наприклад, зони для зустрічей, спільні робочі столи та ігрові кімнати, щоб стимулювати комунікацію та співпрацю між співробітниками.

Екосвідомий підхід та природність

Makhno Studio активно впроваджує екосвідомі практики у свої проєкти: використовує відновлювальні матеріали, сприяє енергоефективності та впроваджує зелені технології для зменшення негативного впливу на довкілля.

Створити затишні та збалансовані простори, які сприяють гармонії та спокою, дозволяє використання природних матеріалів:

  • дерево,
  • камінь,
  • метал,
  • кераміка,
  • скло,
  • шкіра,
  • льон,
  • солома,
  • глина.

Світильники CHRUST створені студією МАХНО

Світильник МАКІВКА від Makhnostudio

Зелений дизайн

Включення рослин у дизайн офісу сприяє створенню більш здорового та приємного робочого середовища, знижує стрес та покращує концентрацію працівників.

ІННОВАЦІЙНА АКАДЕМІЯ ДТЕК: Зелений дизайн

СТЕФЕС ОФІС - офіс+квартира від студії Махно

Увага до деталей

Дизайн інтер'єру офісу дбайливо пропрацьовується до найменших деталей. Особлива увага приділяється вибору меблів, освітленню та декору, щоб створити гармонійний та завершений образ простору.

Індивідуальний підхід

Кожен проєкт студії розробляється з урахуванням унікальних потреб та вподобань клієнта, що дозволяє створювати персоналізовані та ексклюзивні приміщення.

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .