Як вибрати жалюзі плісе

Стильні штори плісе для сучасного інтер'єру

Жалюзі плісе все частіше стають вибором практичних та націлених на зручність та комфорт людей. Конструкція не відрізняється складністю, а отже, практично не ламається. Штори виглядають стильно та привабливо і чудово справляються зі своєю головною функцією – захистом приміщення від яскравих сонячних променів.

У різноманітті їх моделей часом буває складно розібратися. У великому асортименті їх можна знайти тут https://vilargo.net/zhalyuzi-plisse . При виборі жалюзі плісе варто керуватися, перш за все, їх призначенням.

Жалюзі плісе

Види штор плісе

За типом матеріалу є два види плісе:

  • Паперові. Виготовлені із щільного паперу. Не підходять для приміщень із підвищеною вологістю, наприклад, для ванних кімнат та кухні.
  • Тканинні. Найпоширеніший варіант. Полотно виготовлене з тканини. Існує безліч видів. Порівняно з паперовими дуже довговічні. Можна підібрати гарні жалюзі під будь-який інтер'єр.

У напрямку складок є горизонтальні та вертикальні варіанти. Вертикальні штори візуально подовжують приміщення. Їх варто встановлювати на вікнах у широкій кімнаті. Горизонтальні варіанти універсальні та зустрічаються набагато частіше.

Штори плісе для дитячої кімнати

Варіант для кухні

Жалюзі для кухні - це відмінний варіант оформлення кухонного вікна. Звичайні штори тут піддаються частим забрудненням. На противагу їм полотно жалюзі просочене особливим складом, що відштовхує бруд, пил і вологу. Такі штори не брудняться і не вбирають запах.

Штори плісе для кухні

При виборі жалюзі плісе для кухні варто звернути увагу на натяжні варіанти, які фіксуються до відкидних рам. Це важливо, бо для провітрювання вікно на кухні доводиться відкривати часто.

Для маленьких приміщень варто обрати варіант із однотонним світлим полотном. Так кухня здаватиметься візуально більшою і просторішою. У габаритне приміщення можна вибрати штори плісе яскравого відтінку, що гармоніює з основним кольором гарнітури або стін, з малюнком або однотонними. Вони стануть родзинкою такої кухні.

Жалюзі плісе день-ніч

Жалюзі плісе для спальні

Спальня – це місце для розслаблення та відпочинку. При оформленні інтер'єру дуже важливо створити тут заспокійливу і спокійну атмосферу для швидкого відновлення сил та енергії. Стильні сучасні штори плісе якнайкраще підходять для цієї мети. З ними в кімнаті стає просторіше, вони дарують почуття спокою.

Найкращий варіант для спальні - штори плісе день-ніч. Прозорі смужки вдень пропускають достатньо світла для відчуття простору. А щільна сторона вночі подарує спокійний та комфортний сон.

Штори плісе для спальні

Оформлення вікон у вітальні та залі

При виборі штор плісе в залу або вітальню варто віддати перевагу тканинним варіантам. Вони додадуть інтер'єру нотку тепла та затишку. Кольорова гамма тут може бути різноманітною. Але краще придивитися до зразків із однотонним полотном. Воно може бути яскравого кольору або, навпаки, мати пастельні відтінки. Багато малюнків на тканині візуально обтяжують простір і перевантажують інтер'єр елементами, що відволікають.

Жалюзі плісе для вітальні

Жалюзі плісе у вітальні

Якщо вас зацікавили гарні, стильні та практичні штори плісе, зверніться до компанії Vilargo. Тут на вас чекає величезний вибір жалюзі та ролет за привабливими цінами. Виїзд майстра на замір здійснюється безкоштовно. Досвідчені фахівці врахують усі ваші побажання та підберуть оптимальний варіант для вікон будь-якої форми, навіть нестандартної.

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .