WOODsystems. Колекція неповторних елементів

Woodsystems не повторюють свої проєкти двічі

WOODsystems - це митці меблевої справи в самому серці України. Авторські кухні ручної роботи, які виробляє компанія, є унікальними витворами мистецтва, що сповнені відчуття гармонії та свіжого подиху інновацій.

З 2009 року, крок за кроком, студія виросла від створення простих поличок із ДСП до надсучасних кухонь преміальної якості, які перевертають уявлення про особистий простір та про меблі в цілому.

Вудсістемс гарантує ексклюзивність кожного проєкту, намагаючись якомога тонкіше зрозуміти бачення, смаки та відчуття клієнта.

Власники компанії, Олег Крючков та Юрій Пахомов, обʼєднавши організаційний і творчий таланти, змогли створити унікальний продукт - надсучасні кухні, у кожній з яких використано оригінальні технічні та дизайнерські рішення.

Авторські кухні ручної роботи WOODsystems

Такий підхід сформувався не одразу, а лише у 2014 році, коли Юрій Пахомов приєднався до команди та почав втілювати власні ідеї. Пізніше Вудсістемс вирішили залучити до роботи над меблями справжніх митців - майстрів ручної роботи різних напрямків. Тоді почала відбуватись стародавня магія видування скла, карбування по латуні, різблення по дереву, декоративної обробки шкіри та інших таємничих процесів. Завдяки втіленню цієї ідеї меблі Вудсістемс нарешті набули своєї фірмової неповторності.

Для лідерів компанії створення звичайних виробів здавалося занадто нудною справою. Прагнучи присвятити життя створенню та реалізації яскравих проєктів, керівники вирішили розробляти тільки цікаві, складні та незабутні речі.

Для цього команді знадобилося пройти довгий і складний шлях, навчитися і продовжувати навчатися, щодня підвищуючи свою компетентність. Завдяки вдалому поєднанню творчості та професіоналізму клієнти довіряють Вудсістемс та обирають компанію для втілення ідеї власного комфортного оточення.

Дізнаймося, як сама компанія бачить процес народження витворів меблевого мистецтва.

Коли клієнт висловлює побажання стосовно майбутньої кухні, ми намагаємось не тільки зрозуміти, а й відчути вийнятковість його бачення.

Меблі Вудсістемс

Дизайнери малюють проєкт кухні так, як їм каже сам автор, намагаючись не замислюватися над технічною стороною реалізації. І от, коли концепція вже готова, а розуміння того, як втілити її у життя ще немає, починається наша пригода: як це можливо зробити?

Майже кожна деталь, кожна зона майбутньої кухні потребує індивідуального підходу. Спеціалісти переосмислюють проєкт, виходячи з побажань замовника, а не легких стандартних технічних рішень. І ми вигадуємо… Вигадуємо, як зігнути те, що не згинається і поєднати те, що до нас ще ніхто не поєднував. Ми знаходимо способи, розробляємо технології, а потім навчаємо наших партнерів новим алгоритмам роботи, щоб результат максимально відповідав візуалізації, і досягаємо 95% збігу.

Те, що ми надаємо перевагу створенню технологій під кожен окремий проєкт, а не використанню готових рішень, робить меблі Вудсістемс по-справжньому унікальними. Ці кухні ніколи не будуть повторені, вони не можуть бути повторені. Ручна робота, кастомні матеріали, індивідуальний підхід - це наші фішки і розуміння досконалості.

Меблі Вудсістемс по-справжньому унікальні

Для того, щоб зробити процес розробки проєкту комфортнішим для клієнта, ми організували наявні матеріали, технології та концепції дизайну в три окремі бібліотеки зразків:

Бібліотека профільних зразків включає розповсюджені меблеві матеріали провідних світових виробників (ДСП, МДФ, фанера, натуральні породи дерева та інші).

Кібербібліотека - це колекція інноваційних рішень для кухні, що можуть бути використані в процесі виробництва меблів. Це датчики ГМО, аналізатори кофеїну, фітолампи, безпровідні зарядки, розетки, системи кварцування сортерної зони та багато іншого.

Кібербібліотека - це колекція інноваційних рішень для кухні

Кастомна, або бібліотека непрофільних зразків - власні розробки та вдосконалення від наших фахівців. Це зразки комбінованих фасадів, шкіри, латуні, каменю, рідких металів, гобеленів, технологій гальваніки та анодування, також ексклюзивні скляні вироби та інше. Такі зразки є тільки у нас, вони допомагають клієнту створювати індивідуальні та незвичні дизайни.

Кастомна бібліотека є нашою гордістю та відмінністю від інших, більш стандартизованих виробників. Багато з представлених тут зразків є власними запатентованими розробками компанії. Ручна робота, ексклюзивні матеріали та натхнений, професійний підхід - складові, завдяки яким наші кухні так високо оцінюють в Україні та по всьому світу.

Авторські кухні WOODsystems

Ми пропонуємо вибір з власної ексклюзивної колекції шпону, яка має безмежну кількість варіантів фарбування та текстурування, що створюються окремо під кожне замовлення.

Досвід наших фахівців дозволяє створювати аксесуари, у тому числі розетки, із натурального та штучного каменю будь-якого виду.

Також, для надання меблям ще більш виняткового вигляду, ми пропонуємо послугу лазерного гравіювання на шкірі та інших поверхнях.

Ще одна наша перевага - унікальні та якісні набірні фасади. Саме вони дозволяють передати індивідуальність, широту мислення і навіть екзотичність бачення клієнта. Роки розробок, експериментів і успішних випробувань дозволили спеціалістам Вудсістемс розкрити секрети зухвалого поєднання нестандартних матеріалів.

Складність цього процесу полягає в тому, що матеріали мають різні характеристики: щось гнеться, щось тягнеться, але в результаті всі деталі мають ідеально збігатися між собою.

Так ми створюємо інноваційні комбінації латуні, шкіри, алькантари, використовуємо технології фрезерування та покриття сусальним золотом і робимо інші неможливі речі можливими.

Найцікавіше те, скільки спеціалістів одночасно працюють над однією деталлю: фасад може включати 5-7 складових з різних матеріалів, і за кожну таку складову відповідає окремий спеціаліст.

Також у Вудсістемс є власна лабораторія, в якій і відбувається таємниця створення інновацій. З 2019 року в ній тестуються технології та випробовуються матеріали. Ми винайшли спосіб захисту латуні від корозії, що тепер дозволяє використовувати цей сплав у оздобленні дизайнерських меблів. Компанія запатентувала спосіб перероблення твердих побутових відходів та спеціальний пристрій для цього, спосіб знезараження сміттєвого боксу, різновиди сміттєвих боксів з бактерицидною лампою та з бактерицидним покриттям, кухонну стільницю з зарядним пристроєм, елемент кухонної витяжки зі звукоізоляцією, пристрій для вирощування зелені зі штучним мікрокліматом та інші винаходи, які роблять кухню зручною, безпечною та комфортною.

Вдосконалюючи наявні системи та матеріали ми зобовʼязані гарантувати їх якість, тому лабораторно перевіряємо на безпечність та зносостійкість.

Поверхні зі штучного та натурального каменю

Наприклад, зразки фурнітури вимочують в соляному розчині, щоб випробувати способи захисту від шкідливого впливу середовища кухні. Тестують і процес кварцування сортерної зони. Проводять актуальні дослідження для окремих поверхонь, наприклад, випробування стійкості до забруднень стільниць.

Поверхні зі штучного та натурального каменю перевіряють на ступінь проникнення різних речовин (кава, чай, сік, вино), а також на можливість легко і повністю прибрати забруднення.

Ми маємо знати, як поводитиметься матеріал в тих чи інших умовах, тому робимо дослідження і вдосконалення, щоб забезпечити клієнту комфортне та приємне користування кухнею.

Уважність до деталей, індивідуальний, творчий підхід до всіх етапів реалізації проєкту, узгодження кожного кроку з клієнтом, власні дослідження та розробки - все це допомагає нам робити унікальний продукт, який дивує, надихає, та сповнює щоденне перебування у власній кухні захопливими та приємними враженнями.

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .