Шпалери під мармур — красиві та різноманітні вироби до спальні, кухні та коридору

Шпалери з імітацією мармуру

Шляхетний, елегантний, розкішний — це все про мармур, матеріал, який з античних часів використовували в будівництві та обробці. У перекладі з давньогрецької — «блискучий камінь» — адже матеріал легко шліфувати та полірувати до дзеркального блиску.

Такий ефект успішно використовується в шпалерах. Гарний полірований блиск мармуру підкреслюють розкіш і благородство — тому так популярні настінні покриття під мармур. Декорування стін натуральним мармуром — дуже потужний інтер'єрний прийом, який має один істотний мінус — вкрай високу вартість.

Якщо хочеться прекрасного, але не за ціною космічного корабля Ілона Маска, варто придивитися до гідних імітацій у вигляді шпалер під мармур. Втілити мрію і прикрасити будинок з мінімальними витратами реально за допомогою доступних за ціною, красивих, стильних полотен для спальні, кухні, коридору від Uwalls.

Фотошпалери «Мармуровий пейзаж», арт u02727 від Uwalls

Фотошпалери «Мармуровий пейзаж», арт u02727 від Uwalls

Шпалери під мармур — універсальне оздоблення стін

Сучасні шпалери, що імітують мармуровий малюнок — це колаборація декору й високих технологій. Кращі фахівці створюють текстури, які не так просто відрізнити від справжнього мармуру. Втілюється безліч колірних відтінків та фактур. На фабриках відбуваються складні технологічні процеси, що вимагають величезного досвіду й уважної роботи на кожному етапі виробництва.

Як результат кропіткої праці — неймовірної краси настінні покриття, які є справжніми витворами мистецтва, здатні стати прикрасою не тільки вітальні або спальні, але й королівських покоїв. Шпалери під цей матеріал підійдуть до будь-якого інтер'єру — від великої зали до спальні невеликого розміру в квартирі. Стилізована мармурова поверхня створює привабливу вишуканість, а універсальний мотив мармуру — затишний фон.

Фотошпалери «Білий і синій мармур», арт u04202 від Uwalls

Фотошпалери «Білий і синій мармур», арт u04202 від Uwalls

Деякі власники будинків вважають за краще клеїти подібні шпалери на всю стіну, досягаючи ілюзії того, що стіни суцільно складаються з цього матеріалу.

Але дизайнери все ж рекомендують обробляти мармуровими шпалерами тільки частину кімнати, створюючи необхідний акцент у приміщенні. У цьому випадку інтер'єр не буде перевантажений. Шпалерами мармур можна виділити одну зі стін кімнати або нішу в стіні.

Зазначені вироби є прекрасним варіантом для оформлення будь-якого приміщення в будинку. Ніжні відтінки матеріалу прекрасно впишуться до вітальні, такі шпалери зроблять цю кімнату величніше. У ванній кімнаті й кухні можна доповнити мармур шпалерами під плитку гармонійних відтінків.

Фотошпалери «Білий мармур», арт u12410 від Uwalls

Фотошпалери «Білий мармур», арт u12410 від Uwalls

Який колір шпалер під мармур вибрати в залежності від приміщення

Велика перевага мармурових шпалер — це різноманітність відтінків і неповторна фактура. Вона не дасть оку занудьгувати й дозволить використовувати полотна у приміщеннях, оформлених в різних стилях. Щодо кольорової гами:

  • білий колір — візуально розширить простір, стане спокійним фоном для меблів,
  • бежеві тони — їх можна підкреслити елементами декору з золотом,
  • світло-сірий — відмінно поєднується з іншими відтінками, служить універсальним фоном для контрастних предметів декору,
  • блакитний — підійде для втілення давньої мрії про стильну, незвичайну вітальню,
  • рожевий, чорний та бурштиновий — рішення для найсміливіших, використовуються у гламурних інтер'єрах у стилі ар-деко, а також орнаментального модерну.

Фотошпалери «Заспокійливий рожевий мармур», арт u15683 від Uwalls

Фотошпалери «Заспокійливий рожевий мармур», арт u15683 від Uwall

Взагалі кольоровий мармур цінується особливо високо, тим більше в теплих тонах — рожевому та жовтому з графічними прожилками. Традиційні настінні покриття з візерунком мармурової плитки чудово вписуються в інтер'єр кухні.

Вибір шпалер під мармур

Залежно від кімнати, яку потрібно декорувати шпалерами під зазначений матеріал, пропонується вибрати флизелінові моделі. Вони стануть чудовою прикрасою їдальні та кухні, маючи поверхню, що легко миється. Вінілові аналоги — оптимальний вибір для вітальні та коридору, завдяки міцному й фактурному декору. Є ще паперові вироби, які найчастіше використовуються в дитячій, спальні. Вважається, що це найбільш екологічний матеріал.

Купити будь-який вид полотна можна у зручний час в інтернет-магазині. Перед вами відкриється великий каталог товарів, з якого вийде вибрати найкращий для себе варіант. Замовити виріб можна з доставкою в будь-який регіон країни.

Джерело: https://uwalls.com.ua/fotooboi-mramor/

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .