Текстиль для сучасної спальні: обираємо з LeBoutique. 6 помилок - знайдемо та виправимо!

Як обрати текстиль для стильної спальні з LeBoutique

Які помилки найчастіше роблять люди, коли обирають декор ліжка самостійно? Постельное белье, подушки, пледи - все це складові, що роблять спальню не тільки затишною, але й привабливою та гармонійною. Звичайно, за умови, що вони підібрані правильно. Перевірте свою спальню на наявність можливих помилок та скоріше виправте їх разом з магазином одягу LeBoutique!

1. Занадто тонке покривало

Такі не прикрашають ліжко та й взагалі не приховують його рельєф. Виглядає постіль в такому випадку неохайно. І скільки б ви не намагалися заправити ліжко без зайвих горбів, під тонким покривалом все одно щось проявиться. До речі, якщо в домі є тварини, які люблять ніжитися на вашому ліжку, то це додаткова причина для обрання покривала, що триматиме форму. Прогулявся кіт, полежав собака і ліжко знову треба заправляти.

Але рішення є: обираємо покривало зі щільного матеріалу або продубльоване синтепоном.

2. Занадто барвиста постільна білизна чи покривало

Великі, тематичні малюнки на кшталт відомих споруд, купи песиків(щоживуть навіть на подушках), героїв коміксів розміром із підковдру чи просто неконтрольована кількість зображень - це все зайве в стильній, сучасній спальні.

Як виправити: обираємо постільну білизну та покривало приємних оку, витриманих відтінків. Це необов’язково мають бути світлі кольори. Важливо, щоби все гармонійно поєдналося з іншими відтінками та орнаментами текстилю та меблів спальні.

Комплект постільної білизни. LeBoutique

3. Яскраве покривало - помилка

Яскраве покривало - погана ідея для місця, де ви планували відпочити та розслабитися. Ще гірше, коли в спальні вже є такі ж яскраві штори. Не робіть так ніколи. Ви швидко втомитеся від цих активних кольорів і доведеться все переробляти, купляти інші, більш спокійні відтінки.

4. Неправильний колір постільної білизни

Колір постільної білизни не гармонує чи, взагалі, конфліктує з кольорами інтер’єру спальні. Зазвичай, на це мало хто звертає увагу під час покупки, але потім ви неодноразово це зауважите.

Якщо інтер’єр спальні виглядає гармонійно та вишукано лише, коли постіль зібрана та схована під покривалом, краще придбати новий комплект відповідного кольору. Такий, що добре поєднається із тоном ліжка або стін, може бути світліше чи темніше, або просто білим.

LOTUS Набір постільної білизни

5. Мала кількість або відсутність декоративних подушок

Подушки акцентують увагу на узголів’ї ліжка, додають цікаві деталі до оформлення, допомагають об’єднати весь інтер’єр, якщо в ньому використовується декілька кольорів. Декоративні подушки можуть бути різної форми та розмірів, в залежності від вашого задуму та стилю спальні. Існує багато варіантів того, як скласти подушки та зробити дизайн досконалим.

Як обрати текстиль для спальні

6. Текстиль, що не підходить

Наволочки, які пошили з залишків тканини на штори чи покривало. Давно, в часи дефіциту та економії, так всі й робили. Тепер це виглядає нудним та застарілим. Адже зараз в магазинах є вибір, а в інтернеті багато інформації від дизайнерів, як комбінувати тканини та принти, щоби інтер’єр виглядав продуманим та цікавим.

Краще оберіть для подушок тканини схожих, близьких відтінків до основних в спальні, але цікавих фактур, сучасних орнаментів. Спробуйте урізноманітнити оформлення завдяки різним формам та розмірам декоративних подушок.

Подушки акцентують увагу на узголів’ї ліжка, додають цікаві деталі до оформлення

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .