Що варто врахувати, купуючи диван

Диван Gelato / Джелато від меблевої фабрики Daniro

Вирішили придбати диван? Тоді вам необхідно з усією відповідальністю підійти до вирішення цього питання. Від правильності вибору безпосередньо залежатиме функціональність та комфорт вашої кімнати. Тому перш ніж купувати диван, варто розібратися з різними важливими аспектами, які допоможуть обрати найкращий варіант.

Переваги дивану

Якщо ви плануєте купити диван, тоді вам варто ознайомитись з його перевагами. До головних позитивних якостей такого меблевого виробу можна віднести наступні:

  • Диван просто розміщується навіть у кімнаті з невеличкою площею.
  • Забезпечує комфортне та просторе місце для якісного відпочинку.
  • Може встановлюватися біля кутка чи стіни, при цьому більша частина приміщення залишається вільною.
  • Створює справжній затишок та відчуття комфорту у кімнаті.
  • Може бути укомплектований нішами та ящиками для зберігання речей.

Завдяки таким перевагам дивани користуються стабільним попитом серед користувачів.

Прямий диван Rebecca / Ребека від Daniro

Диван Gelato / Джелато

Які існують види диванів

Збираючись купити диван, звертайте увагу не лише на дизайн виробу, але й на його конструктивні особливості. Саме від них залежатиме, наскільки комфортно вам буде користуватись меблями. На ринку меблів представлені такі моделі диванів:

  • Кутовий. Дозволяє звільнити велику частину простору і водночас надати багато місць для сидіння великій компанії. Диван може стати дуже затишним спальним місцем чи стильним елементом вашої вітальні. Виріб здатен перетворити кут приміщення на корисний простір, наприклад, у якості додаткового місця відпочинку.
  • Прямий. Класичний варіант дивану. Випускається у різних розмірах. Прямий диван дуже легко розташовувати вздовж стіни. Якщо його розкласти, то можна отримати зручне спальне місце. Він стане ідеальним для кімнати невеликого розміру.
  • Модульний. Конструкція складається з декількох частин. Окремі секції або модулі можна з'єднувати між собою в різних конфігураціях. Це дозволяє створювати індивідуальні варіанти дивана, які відповідають конкретним потребам і розмірам приміщення. Модульний диван є гарним рішенням для просторих кімнат та дозволяє трансформувати меблі виходячи із власних потреб.

На сайті української меблевої фабрики Daniro ви можете купити якісні дивани за найкращою ціною від виробника.

Кутовий диван Луна від Daniro —  це більше, ніж просто диван

Кутовий диван Луна від Daniro з механізмом розкладання "пантограф"

Модульний кутовий диван Joe з механізмом розкладання дельфін та шухлядами для зберігання

Як вибрати диван в залежності від приміщення

Обираючи диван, слід спиратися на особливості кімнати, де ви будете його встановлювати:

  • Дитяча. Важливо, щоб виріб мав надійний каркас та якісну оббивку. Зверніть увагу на те, що на конструкції не має бути гострих кутів та наповнювач був з м'яких та екологічно чистих матеріалів.
  • Кухня. Диван для такого простору повинен бути компактним, оббивка має бути зроблена із матеріалів, які добре миються. В залежності від інтер'єру можна обрати конструкції у стилі модерн, класичному чи сучасному.
  • Вітальня. Якщо у вас простора вітальня, то можна встановити кутовий диван з м'якою спинкою та підлокітниками. Якщо приміщення невелике, то гарним рішенням буде диванчик яскравого кольору, який зробить акцент.
  • Спальня. Обираючи меблі у спальню варто, врахувати жорсткість, матеріал оббивки, габарити конструкції у розкладеному вигляді та надійність розкладного механізму. Якщо приміщення невелике, то краще обирати невеликий диван. Найголовніше, щоб у розгорнутому стані виріб не заважав комфортному відпочинку та пересуванню у просторі.

Диван від Daniro: надійний каркас та якісна оббивка

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .