Дивани від ТМ "Amers" — якісне обирати легко

Кутовий диван ЛІНДСІ АС

Кожного дня тисячі людей стають володарями нових квартир, будинків, свіжих ремонтів та оновлених інтер’єрів. Але на справжній, комфортний дім все це перетворюється тільки тоді, коли з’являються м’які меблі!

Неможливо уявити дім без дивана чи пари крісел, що миттєво створюють острівець затишку та спокою для всієї родини.
Обрати диван, що повністю відповідає нашим потребам та ергономіці, пропорціям приміщення та його кольоровій гаммі, займає багато часу та потребує наших зусиль. Якісні та комфортні м’які меблі — це інвестиція у своє здоров’я.
Саме тому ми хочемо презентувати українську компанію AMERS, що більш ніж 20 років розробляє та виготовляє м’які меблі сегменту “familiclass” або “середній+”.

Диван "Голді" - вишукана елегантність

Вишукана елегантність прямого дивану «Голді» прикрасить сучасний класичний інтер'єр. Міцна конструкція та вбудований механізм «Пантограф» служитимуть вам багато років.

Прямий диван "НІКОЛЬ" ТМ "AMERS"

«Ніколь» - це сучасний прямий диван, який не займає багато місця, але при цьому не втрачає своєї функціональності. Завдяки механізму «Дельфін» він легко перетворюється на ліжко для гостей. Палітра кольорів дозволяє гармонійно додати диван як в новий інтер'єр, так і до вже існуючого.

Кутовий диван «Грейсі»

Переваги меблів від AMERS

Філософія компанії — якісні, функціональні меблі, виготовлені за новітніми технологіями та з сертифікованих матеріалів. Приємно, чи не так?
Компанія оновила свій сайт, додавши нові опції вибору диванів, крісел чи пуфів. Ви з легкістю знайдете той, що стане вашим улюбленцем на багато років. На сайті за лічені хвилини можна обрати:

  • модель дивана чи крісла,
  • розташування кута(для кутових меблів),
  • матеріал для майбутнього дивану,
  • колір оббивки з майже 90 варіантів відтінків,
  • вбудований механізм(пантограф, дельфін, пума),
  • покриття з 5-6 видів натуральної тканини.

Для кожної моделі меблів передбачена функція перегляду в 360. Це дасть вам змогу побачити диван з усіх боків і уявити, як він виглядатиме в вашому домі. Особливо це важливо, якщо диван буде розташовано не під стіною і зворотня поверхня буде видимою.
Допомагає у виборі докладний опис всіх моделей: габарити, наповнювач, здатність витримати навантаження, матеріали каркасу та опори.

Дивани відТМ "Amers" . Наповнювач

Кутовий диван "Доната" ТМ AMERS

Кутовий диван вишуканої моделі «Доната» ідеально підійде навіть для невеликих приміщень. А завдяки механізму трансформації «Пума», легко перетворюєтся на комфортне спальне місце.

Кутовий диван «Джемма»

Кутовий диван «Джемма» для приємного відпочинку навіть у великій компанії. Механізм трансформації «Пантограф». Той випадок, коли кожна деталь працює на комфорт.

Якщо в процесі у вас з'являться додаткові побажання, консультанти компанії швидко знайдут вирішення питання та запропонують декілька можливих варіантів дивани в тернополі саме для вас.

Колір має значення

Це просте правило завжди використовують дизайнери інтер’єру, тож ми гадаємо, вам теж треба про це знати! Завдяки йому ви отримаєте сучасний гармонійний інтер’єр. Запам’ятайте: 60:30:10.

Саме 60% приміщення має бути оформлено основним (домінуючим) кольором. Це може бути не один, а декілька відтінків основного кольору від світлих до темних.

Ще 30% - це додатковий колір(зазвичай, саме в ці відсотки потрапляють м’які меблі)

10% - яскраві або контрастні кольори, що є акцентними.

Кутовий диван «Ешлі» з П-подібним кутом. Завдяки конструкції диван створює затишну зону відпочинку. Чудовий варіант для великих приміщень чи студій, де потрібне зонування. Маючи надійний механізм трансформації «Дельфін», при потребі диван перетвориться на велике спальне місце.

Кутовий диван "Ешлі" з п-подібним кутом

Кутовий диван "Ешлі" з п-подібним кутом.

Готові створити свій унікальний диван? Такий, що відповідає саме вашим вимогам до якості, комфорту, стилю та вподобанням кольорів? Спробуйте просто зараз і відчуйте турботу великої команди фахівців саме про ваш комфорт. Все про моделі, комплектацію, сертифікати якості, гарантії, додаткові бонуси та навіть більше тут дивани тернопіль.

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .